Vacanta in  Lefkada – Grecia
11 - 20 iulie 2016

 harta1a

 

„In acest mic paradis scaldat de soare, am redescoperit ce inseamna Cangurul de fapt: oameni frumosi, experiente unice, forte proaspete, locuri frumoase si o perspectiva parca mereu mai optimista asupra vietii.”
Ioana Dogaru – jud Buzau

„ Mi-a placut foarte mult in Lefkada. Insula este foarte frumoasa, o alaturare aproape perfecta intre munte si mare. Croazierele au fost foarte reusite, mai ales ultima. A fost o introducere in stilul grecesc, balcanic, care este puternic si impulsiv pe de o parte, iar pe de alta, atât de melancolic... Mi-ar placea sa mai revin aici. Sper ca anul viitor sa-mi reintâlnesc prietenii facuti aici. ”
Viviana Sándor - jud Brasov

 

harta2lefkada

 

„Particip la a treia tabara Cangurul in Grecia, insa aceasta a fost cu siguranta cea mai frumoasa. Felicitari Sigmei ca a ales acest loc minunat".
Cseke Christian – jud Timis

„ Am fost impresionata de tot. Prieteniile legate acolo vor ramâne mereu in sufletul meu. Croazierele au fost de vis, iar plajele si marea mi-au facut vacanta de vara mai frumoasa.Nu voi uita nicio seara petrecuta in Lefkada, mai ales seara in care ne-am semnat pe tricouri.”
Rebeca Lazar – Bucuresti

„Multumiri pentru primire, pentru culori si pentru prospetimea pe care ni le-ati oferit. Putem spune ca suntem „mai copti", ca existam si in afara noastra."
Lucian Antone – Iordache - jud. Prahova

 Aici galeria foto Lefkada 2016

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Rezultate concursuri

Atentie!
Activati Pop-Up Windows