bannerpublic1234-celbun

pozastirepovesti2

Vino şi participă la Poveştile Cangurului!

Sambata, 16 decembrie 2017, cei mai inspirati si mai isteti elevi  din clasele II- XII se vor intalni la concursul Povestile Cangurului. Impreuna vor descoperi noi opere literare, isi vor testa viteza de citire si de intelegere a  unui text literar.. Citeste mai mult...
 
pozastire2017

Verificaţi-vă cunostinţele la Cangurul Lingvist Franceză!

Elevii claselor III-XII se pot inscrie pana in data de 10 noiembrie 2017 la Cangurul Lingvist Franceza. Proiectul este organizat de Institutul pentru Dezvoltarea Evaluarii in Educatie si Editura Sigma, in parteneriat cu ... Citeste mai mult...

BUDAPESTA - VIENA - PRAGA -  KONOPISTE - BRNO - BRATISLAVA – ESYTERGOM – BUDAPESTA

 

hartaeuropa-budapestamica

 

„ Pentru a avea o excursie perfecta  se calculeaza urmatoarea ecuatie: 50 de cangurasi voiosi  plus 4 însotitori draguti  plus o destinatie (sau mai multe) care îti taie respiratia, rezultând amintiri de neuitat ce te schimba complet.”
Maria Tasca – jud Galati

„ O experienta unica pe care n-o vom uita cu siguranta.”
 Alexandru Marin – jud Arges

„ Daca vrei sa ai parte de cea mai frumoasa excursie din viata de elev trebuie neaparat sa participi la una dintre excursiile sau taberele Cangurul. In mai putin de o saptamâna îti faci prietenii durabile si, mai ales, în urma acestor experiente, ramâi cu amintiri de povestit nepotilor. Pentru mine, excursia la Praga a fost a opta calatorie câstigata la concursurile Cangurul si, totodata, cea mai frumoasa de pâna acum datorita oamenilor si locurilor vizitate. Va iubesc cangurasilor!”
Ioana Rauta -  jud. Prahova

„Stiti cum se zice: „Cine are noroc are/ Pune piatra si rasare”. Am fost ultimul la matematica si al doilea la româna. Concursul Cangurul este concursul meu preferat pentru ca taberele/excursiile  pe care le câstig sunt mai epice decât sentimentul pe care îl am când câstig alte premii.Excursiile acestea sunt nebunatice si de-abia astept sa ajung si la Arefu (nr Tabara Internationala Cangurul care va avea loc la Arefu, jud Arges, în perioada 27 august – 3 septembrie 2016)”.
Rares Ilie -  jud Prahova


„ Locurile minunate, persoanele deosebite si distractia maxima sunt ingredientele secrete ale unei veri de succes. Budapesta, Viena, Praga si Bratislava, cele mai frumoase capitale ale Europei, mi-au deschis calea spre diferite culturi. Un vis a devenit realitate. Alaturi de ceilalti cangurasi, am avut ocazia sa descopar continentul în care traiesc.”
Andreea Pais - jud Galati

 Aici Galeria Foto a circuitului

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Abonare Newsletter

banner evaluarea nationala 220x300

ambasadacanadei   ambasadaelvetiei2   ambasadafrantei   logowalonie   logofrancophonie   

univbucuresti   univpetrolploiesti   logouaB   logoplanetajunior   logoscoala   logoacademiaistetilor

logocantemir   logofiladelfia   logokarate   logoafternicole   logowurbrand   

 

 

logoroportal  logoportalinvatamant  logoedunews  logoedumanager  logoclujenicom  logobucuresteni

logooradeniro  logotimisoreni