BUDAPESTA - VIENA - PRAGA -  KONOPISTE - BRNO - BRATISLAVA – ESYTERGOM – BUDAPESTA

 

hartaeuropa-budapestamica

 

„ Pentru a avea o excursie perfecta  se calculeaza urmatoarea ecuatie: 50 de cangurasi voiosi  plus 4 însotitori draguti  plus o destinatie (sau mai multe) care îti taie respiratia, rezultând amintiri de neuitat ce te schimba complet.”
Maria Tasca – jud Galati

„ O experienta unica pe care n-o vom uita cu siguranta.”
 Alexandru Marin – jud Arges

„ Daca vrei sa ai parte de cea mai frumoasa excursie din viata de elev trebuie neaparat sa participi la una dintre excursiile sau taberele Cangurul. In mai putin de o saptamâna îti faci prietenii durabile si, mai ales, în urma acestor experiente, ramâi cu amintiri de povestit nepotilor. Pentru mine, excursia la Praga a fost a opta calatorie câstigata la concursurile Cangurul si, totodata, cea mai frumoasa de pâna acum datorita oamenilor si locurilor vizitate. Va iubesc cangurasilor!”
Ioana Rauta -  jud. Prahova

„Stiti cum se zice: „Cine are noroc are/ Pune piatra si rasare”. Am fost ultimul la matematica si al doilea la româna. Concursul Cangurul este concursul meu preferat pentru ca taberele/excursiile  pe care le câstig sunt mai epice decât sentimentul pe care îl am când câstig alte premii.Excursiile acestea sunt nebunatice si de-abia astept sa ajung si la Arefu (nr Tabara Internationala Cangurul care va avea loc la Arefu, jud Arges, în perioada 27 august – 3 septembrie 2016)”.
Rares Ilie -  jud Prahova


„ Locurile minunate, persoanele deosebite si distractia maxima sunt ingredientele secrete ale unei veri de succes. Budapesta, Viena, Praga si Bratislava, cele mai frumoase capitale ale Europei, mi-au deschis calea spre diferite culturi. Un vis a devenit realitate. Alaturi de ceilalti cangurasi, am avut ocazia sa descopar continentul în care traiesc.”
Andreea Pais - jud Galati

 Aici Galeria Foto a circuitului

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Rezultate concursuri

Atentie!
Activati Pop-Up Windows