TABARA LA CHEPELARE, BULGARIA
1-7 AUGUST 2016

 

harta-bulgaria


„Tabara Cangurul de la Chepelare a fost o experienta frumoasa, interesanta si inedita. Ideea de a petrece o saptamâna din vacanta de vara, într-un loc mai racoros, a fost una excelenta. Locatia era departe de oras, în mijlocul naturii, oferind un peisaj minunat copiilor, care au lasat deoparte tehnologia.
Keren

„De foarte mult timp mi-am dorit sa merg într-o excursie în afara tarii. Cangurul mi-a îndeplinit aceasta dorinta. În aceasta tabara, am avut diferite activitati interesante, frumoase si distractive, precum si concursuri de matematica si dans (am luat premiul I).
Mihai

„M-a impresionat cât de bine am putut interactiona cu persoane minunate din multe alte tari. Toate activitatile (dans, arte, sport) au fost distractive, iar competitiile de matematica ne-au testat abilitatile într-un mod foarte placut.
Alexandra Maria

„ Anul acesta am reusit sa câstig CANGURUL la matematica si aceasta tabara la Chepelare, în Bulgaria, a fost prima mea tabara în afara tarii. Cel mai mult mi-a placut picnicul de la Snejanka, unde am mers cu telescaunul…
Mihai

„ Întotdeauna am avut un vis: sa merg într-o excursie sau tabara organizata de Cangurul în afara tarii. Anul acesta mi s-a împlinit aceasta dorinta la Chepelare, în Bulgaria. Acolo am participat la tot felul de activitati si la concursuri pe grupe. Mi-au placut peisajul si drumetiile, însa, cel mai mult, m-a încântat vizitarea muzeului si a planetariului.
Armand

Vizualizati galeria foto Tabara Bulgaria

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Rezultate concursuri

Atentie!
Activati Pop-Up Windows