Au inceput inscrierile la Povestile Cangurului clasele II-XII

În perioada 30 septembrie - 28 octombrie 2016, toţi elevii din clasele II - XII sunt invitaţi să participe la proiectul educaţional Poveştile Cangurului organizat de Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării în Educaţie şi Editura Sigma în parteneriat cu Muzeul Naţional al Literaturii Române. Testarea va avea loc sâmbătă, 19 noiembrie 2016.


Elevii se pot înscrie în şcoală, la responsabilul cu desfăşurarea proiectului,  sau direct la organizatori.
Cartea cu testele propuse şi foaia de răspuns costă 25 de lei. Se acordă reduceri importante pentru înscrierile în grup (de minimum 10 participanţi).  
Elevii din clasele II - IV vor primi ca premiu de participare o carte cadou. La clasele V – XII, o comisie de validare a rezultatelor va desemna participanţii la proba de baraj. Premiile se vor acorda pe baza rezultatelor obţinute la această probă. Câştigătorii vor fi premiaţi cu locuri în excursii în Europa şi în Tabăra Internaţională Cangurul din România.

Detalii suplimentare puteţi obţine la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., la numerele de telefon 0212434035 şi 0212434036 sau pe site-ul www.cangurul.ro.

CLICK AFISUL POVESTILE CANGURULUI CLASELE

Citit 1421 ori
Mai multe din această categorie: Înscrieţi-vă la Canguraşul Explorator! »

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează