Vineri, 13 Ianuarie 2017 00:00

Dam start inscrierilor la Cangurul Lingvist – Engleza, clasele III-XII!

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Elevii claselor III-XII se pot înscrie până în data de 15 februarie 2017 la proiectul educaţional Cangurul Lingvist – Engleză. Proiectul este organizat de Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării în Educaţie (IDEE) şi Editura Sigma, în parteneriat cu Cambridge English Language Assessment. Prima fază va avea loc sâmbătă, 25 februarie 2017.
Responsabilii pot efectua înscrierile: telefonic (021-243.40.35, 021-243.40.36), prin e-mail (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) sau on-line (pe site-ul www.cangurul.ro, secţiunea INSCRIERE ONLINE SCOALA).
Elevii care doresc să participe într-unul dintre centrele de testare IDEE pot accesa pe site-ul www.cangurul.ro,secţiunea INSCRIERE ONLINE INDIVIDUALĂ.

În funcție de numărul de solicitări, organizatorii vor deschide şi alte centre de testare în ţară. Acestea vor fi afișate pe site-ulwww.cangurul.ro şi pe paginile de facebook Proiectele Educaţionale Cangurul şi Comunitatea Cangurul.

Cartea cu testele propuse şi fişa de răspuns costă 25 de lei. Se acordă reduceri importante pentru înscrierile în grup (de minimum 10 participanţi).
Cangurul Lingvistantrenează elevii în studiul limbii engleze, testează cunoştinţele de limbă şi civilizaţie engleză, dezvoltă intuiţia, logica şi viteza de reacţie. Elevilor le sunt propuse 5 niveluri de competenţeStory, Joey, Wallaby,Grey Kangaroo, Red Kangaroo, corespunzătoare nivelurilor A1, A1-A2, A2-B1, B1-B2 şi, respectiv, B2-C1. Fiecare elev, indiferent de clasă, poate alege nivelul la care consideră că va obţine cel mai bun punctaj. Pentru mai multe detalii, daţi click pe Regulament Cangurul Lingvist – Engleză.
Clasamentele de promovare la faza a doua se fac pe clase, indiferent de nivelul ales(Joey, Wallaby,Grey Kangaroo, Red Kangaroo).

Citit 1656 ori Ultima modificare Luni, 16 Ianuarie 2017 11:33

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Rezultate concursuri

Atentie!
Activati Pop-Up Windows

Abonare Newsletter

ambasadacanadei   ambasadaelvetiei2   ambasadafrantei   logowalonie   logofrancophonie   

univbucuresti   univpetrolploiesti   logouaB   logoplanetajunior   logoscoala   logoacademiaistetilor

logocantemir   logofiladelfia   logokarate   logoafternicole   logowurbrand   logochristiana

logocandid   logocopacverde

 

logoroportal   logoedunews  logoedumanager  logoclujenicom  logobucuresteni

logooradeniro  logotimisoreni   logoromanialibera