Va asteptam sa participati la proiectul international Cangurasul Explorator!

Elevii din clasa pregătitoare şi clasele I-IV se pot înscrie în perioada 13 februarie – 17 martie 2017 la proiectul educaţional Canguraşul Explorator, organizat de Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării în Educaţie (IDEE) şi Editura Sigma. Testarea va avea loc  sâmbătă, 8 aprilie 2017.
Responsabilii pot efectua înscrierile: telefonic (021-243.40.35, 021-243.40.36), prin e mail (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) sau on-line (pe site-ul www.cangurul.ro, secţiunea INSCRIERE ONLINE SCOALA).
Elevii care doresc să participe într-unul dintre centrele de testare IDEE pot accesa pe site-ul www.cangurul.ro, secţiunea INSCRIERE ONLINE INDIVIDUALĂ.

În funcție de numărul de solicitări, organizatorii vor deschide şi alte centre de testare în ţară. Acestea vor fi afișate pe site-ul www.cangurul.ro şi pe paginile de facebook Proiectele Educaţionale Cangurul şi Comunitatea Cangurul.
Cartea cu testele propuse şi fişa de răspuns costă 25 de lei. Se acordă reduceri importante pentru înscrierile în grup (de minimum 10 participanţi).  
Canguraşul Explorator propune elevilor să rezolve, în 50 de minute, un test grilă adaptat fiecărei clase, format din întrebări cu 5 variante de răspuns. Testul conţine subiecte studiate la disciplinele: matematică şi explorarea mediului, educaţie civică, comunicare, arte vizuale şi abilităţi practice.
La Canguraşul Explorator, elevii din clasa pregătitoare vor primi un test sub forma unor puzzle-uri cu 18 abţibilduri. Elevii din clasa a II-a vor avea de răspuns la 24 de întrebări, iar cei din clasele a III-a şi a IV-a, la câte 30 de întrebări. Toţi elevii vor primi, în plus, o diplomă şi un premii.

Citit 525 ori

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Rezultate concursuri

Atentie!
Activati Pop-Up Windows

logobcrsponsori 

  MAE    ambasadafrantei   ambasadacanadei   ambasadaelvetiei   logowalonie   cambridgeelngeza

  eeclogo    uniuneascriitorilor   muzeulliteraturiiromane   societatearomanadescientefiction   logoosd   logoorganinternfrancofonie

  logoativ

universitatea1decembrie   univagora   univdimitriecantemir   univpetrolploiesti   logoUnivVAlecsandriBacau   univcantemirtimisoara  

bioterra    logomarincoman   integralaedu   flyingcolours   afterschoolrmsarat   logoghiozdanulcuidei 

logoopenarms   logoacademiainsteitlor   logowurmbrand    logostudyiinno   logocosse   logoamikids

liceulfiladelfiasuceava   logoaltheea   logosmileyafterschool   logokoalakids   logolarakids   logjoylight

logoarystokids   logocentruleducationalunirea   logoartaeducatiei   logoafterschoolkarate   logoLETYKIDS 

logoglob   logosiglafocsani   logolinkscoalalimbistraine   logopremiumaftersibiu   locochristiana1234

logoromanialibera  logoedumanager  logoportalinvatamant   logoedunews  logogazetadebotosani 

logoziarulderoman   logoroportal