Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
  Rezultate Franceza 13 mai 2017 Rezultate Engleza 13 Mai 2017 Rezultate Germana 13 mai 2017 Rezultate Povestile Cangurului 13 mai 2017 Rezultate Matematica 13 mai 2017
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Elevi premiati la Cangurul Lingvist Franceza 13 mai 2017 Elevi premiati la Cangurul Lingvist Engleza 13 Mai 2017 Elevi premiati la Cangurul Lingvist Germana 13 mai 2017 Elevi premiati la Povestile Cangurului 13 mai 2017 Elevi premiati la Proiectul International de Matematica Aplicata Cangurul 13 mai 2017
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
                  
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
            
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
               
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Canguraşi, am afişat astăzi lista centrelor regionale de testare unde va avea loc proba de baraj, respectiv faza a II-a, precum şi judeţele arondate acestora! În urma acestei etape de concurs, vor fi desemnaţi câştigătorii la nivel naţional. Aceştia vor fi premiaţi cu locuri în excursii în Europa şi în Tabăra Internaţională Cangurul.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Am afisat pe site-ul www.cangurul.ro, lista cu elevii selectati pentru proba de baraj a Proiectului International de Matematica Aplicata Cangurul! Concurentii trebuie sa confirme, pâna la sfarsitul saptamânii viitoare, participarea la proba de baraj, telefonic la 021.243.40.35 si 021.243.40.36 sau prin email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Proba de baraj va avea loc sâmbata, 13 mai 2017, si se va desfasura în trei centre regionale de testare IDEE: Alba Iulia, Bucuresti si Bacau. Urmeaza sa revenim cu informatii suplimentare privind programul de desfasurare al probei de baraj. Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta pe email, la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sau la unul dintre numerele de telefon…
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Esti pasionat de studiul limbilor franceza sau germana? Vrei sa iti testezi competentele lingvistice? Atunci vino si inscrie-te pana in data de 15 martie 2017 la Cangurul Lingvist Franceza – Germana! Participa la cel mai interesant test de limba, cultura si civilizatie din tara care ofera castigatorilor cele mai atractive premii! Testare va avea loc sambata, 1 aprilie 2017. Hai, intra si tu in gasca cangurasilor!Cangurul Lingvist Franceza - Germana este un proiect educational organizat de Institutul pentru Dezvoltarea Evaluarii in Educatie si Editura Sigma, in parteneriat cu Ambasada Frantei, Ambasada Elvetiei, Ambasada Canadei, Delegatia Wallonie-Bruxelles, Institutul Francez din Romania,…
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
A inceput numaratoarea inversa pentru inscrierea la cel mai atractiv si mai complex test de verificare a cunostintelor, Proiectul International de Matematica Aplicata Cangurul, clasele IV-XII! Mai sunt doar doua saptamani de inscrieri! Testarea va avea loc sambata, 25 martie 2017.Proiectul este organizat de Asociatia Internationala Kangourou Sans Frontière, Institutul pentru Dezvoltarea Evaluarii in Educatie si Editura Sigma. Sunt invitati sa participe toti elevii din clasele IV-XII, care doresc sa isi verifice si sa isi dezvolte cunostintele de matematica, educatie financiara si informatica. In plus, ei isi pot testa intuitia, gandirea aplicativa, capacitatea de a selecta si de a lua…
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării în Educaţie şi Editura Sigma au decis organizarea în data de 13 mai 2017 a unei singure probe de baraj pentru Proiectele Educaţionale Cangurul. De asemenea, la aceeaşi dată se va desfăşura şi faza a doua a proiectelor Cangurul Lingvist Engleză şi Cangurul Lingvist Germană.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Până în data de 20 ianuarie 2017, elevii din clasa pregătitoare şi clasele I-III sunt invitaţi să se înscrie la proiectul educaţional Canguraşul Matematician, organizat de Asociaţia Internaţională Kangourou sans Frontière, Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării în Educaţie (IDEE) şi Editura Sigma. Testarea va avea loc sâmbătă, 28 ianuarie 2017.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Elevii claselor III-XII se pot înscrie până în data de 15 februarie 2017 la proiectul educaţional Cangurul Lingvist – Engleză. Proiectul este organizat de Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării în Educaţie (IDEE) şi Editura Sigma, în parteneriat cu Cambridge English Language Assessment. Prima fază va avea loc sâmbătă, 25 februarie 2017.Responsabilii pot efectua înscrierile: telefonic (021-243.40.35, 021-243.40.36), prin e-mail (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) sau on-line (pe site-ul www.cangurul.ro, secţiunea INSCRIERE ONLINE SCOALA).Elevii care doresc să participe într-unul dintre centrele de testare IDEE pot accesa pe site-ul www.cangurul.ro,secţiunea INSCRIERE ONLINE INDIVIDUALĂ.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Elevii din clasa pregătitoare şi clasele I-IV se pot înscrie în perioada 13 februarie – 17 martie 2017 la proiectul educaţional Canguraşul Explorator, organizat de Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării în Educaţie (IDEE) şi Editura Sigma. Testarea va avea loc  sâmbătă, 8 aprilie 2017.Responsabilii pot efectua înscrierile: telefonic (021-243.40.35, 021-243.40.36), prin e mail (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) sau on-line (pe site-ul www.cangurul.ro, secţiunea INSCRIERE ONLINE SCOALA).Elevii care doresc să participe într-unul dintre centrele de testare IDEE pot accesa pe site-ul www.cangurul.ro, secţiunea INSCRIERE ONLINE INDIVIDUALĂ.
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Astăzi s-au afişat punctajele obţinute de elevi la Poveştile Cangurului, clasele II-XII, desfăşurat în data de 19 noiembrie 2016. Acestea pot fi vizualizate pe site-ul www.cangurul.ro, în secţiunea Rezultate concursuri.Pe acelaşi site, în secţiunea  Afişare Rezultate, puteţi accesa foaia de răspuns a elevului, analiza lucrării acestuia şi punctajul obţinut la fiecare item.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Pe site-ul www.cangurul.ro, în secţiunea Poveştile Cangurului, s-a afişat grila cu răspunsurile corecte pentru testarea din 19 noiembrie 2016, la care au participat elevii claselor II–XII.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Până în data de 9 decembrie 2016, elevii claselor II–IV se mai pot înscrie la Canguraşul Explorator, proiect organizat de Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării în Educaţie şi Editura Sigma. Testarea va avea loc sâmbătă, 17 decembrie 2016.Responsabilul de proiect poate transmite înscrierea online, pe site-ul www.cangurul.ro, secţiunea INSCRIERE ONLINE SCOALA. Elevii care doresc să participe individual la Canguraşul Explorator, în centrele de testare IDEE, se pot înscrie online pe site-ul www.cangurul.ro, secţiunea INSCRIERE ONLINE INDIVIDUALĂ. Lista centrelor de testare va fi afișată pe site-ul www.cangurul.ro şi pe paginile de facebook Proiectele Educaţionale Cangurul şi Comunitatea Cangurul.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
În perioada 7 noiembrie 2016 - 13 ianuarie 2017, elevii din clasa pregătitoare şi clasele I-III sunt invitaţi să se înscrie la proiectul educaţional Canguraşul Matematician, organizat de Asociaţia Internaţională Kangourou Sans Frontière, Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării în Educaţie şi Editura Sigma. Testarea va avea loc sâmbătă, 28 ianuarie 2017.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
În urma solicitărilor primite din partea elevilor şi ale părinţilor de a participa la Proiectele Educaţionale Cangurul, am creat pentru dumneavoastră pe site-ul www.cangurul.ro opţiunea Înscriere Online Individuala.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Pana in 7 noiembrie se mai pot face inscrieri la Povestile Cangurului clasele II-XII    Ca urmare a cererilor venite din partea elevilor şi a părinţilor, s-a prelungit perioada de înscriere la proiectul educaţional Poveştile Cangurului până în data de 7 noiembrie 2016. Proiectul este organizat de Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării în Educaţie şi Editura Sigma în parteneriat cu Muzeul Naţional al Literaturii Române. Testarea va avea loc sâmbătă, 19 noiembrie 2016.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Elevii din clasele II – IV se pot înscrie în perioada 3 octombrie - 26 noiembrie 2016 la proiectul educaţional Canguraşul Explorator, organizat de Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării în Educaţie şi Editura Sigma. Testarea va avea loc  sâmbătă, 17 decembrie 2016.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
În perioada 30 septembrie - 28 octombrie 2016, toţi elevii din clasele II - XII sunt invitaţi să participe la proiectul educaţional Poveştile Cangurului organizat de Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării în Educaţie şi Editura Sigma în parteneriat cu Muzeul Naţional al Literaturii Române. Testarea va avea loc sâmbătă, 19 noiembrie 2016.