Grabiti-va si inscrieti-va la Proiectul International de Matematica Aplicata Cangurul, clasele IV-XII!

A inceput numaratoarea inversa pentru inscrierea la cel mai atractiv si mai complex test de verificare a cunostintelor, Proiectul International de Matematica Aplicata Cangurul, clasele IV-XII! Mai sunt doar doua saptamani de inscrieri! Testarea va avea loc sambata, 25 martie 2017.
Proiectul este organizat de Asociatia Internationala Kangourou Sans Frontière, Institutul pentru Dezvoltarea Evaluarii in Educatie si Editura Sigma. Sunt invitati sa participe toti elevii din clasele IV-XII, care doresc sa isi verifice si sa isi dezvolte cunostintele de matematica, educatie financiara si informatica. In plus, ei isi pot testa intuitia, gandirea aplicativa, capacitatea de a selecta si de a lua decizii. Proiectul International de Matematica Aplicata Cangurul, clasele IV-XII, se desfasoara in limbile romana, maghiara sau, eventual, germana. Timpul de lucru efectiv este de 60 de minute.
Va recomandam sa cititi cu atentie Regulamentul de desfasurare a proiectului!
Elevii se pot inscrie in scoala, la responsabilul cu desfasurarea proiectului, online pe www.cangurul.ro  sau direct la organizatori. Cartea cu testele propuse si foaia de raspuns costa 25 de lei. Se acorda reduceri importante pentru inscrierile in grup (de minimum 10 participanti).

Citit 3070 ori

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează