Încă două săptămâni de înscrieri la Canguraşul Explorator, clasele II-IV!

Până în data de 9 decembrie 2016, elevii claselor II–IV se mai pot înscrie la Canguraşul Explorator, proiect organizat de Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării în Educaţie şi Editura Sigma. Testarea va avea loc sâmbătă, 17 decembrie 2016.
Responsabilul de proiect poate transmite înscrierea online, pe site-ul www.cangurul.ro, secţiunea INSCRIERE ONLINE SCOALA. Elevii care doresc să participe individual la Canguraşul Explorator, în centrele de testare IDEE, se pot înscrie online pe site-ul www.cangurul.ro, secţiunea INSCRIERE ONLINE INDIVIDUALĂ. Lista centrelor de testare va fi afișată pe site-ul www.cangurul.ro şi pe paginile de facebook Proiectele Educaţionale Cangurul şi Comunitatea Cangurul.

Cartea cu testele propuse şi foaia de răspuns costă 25 de lei. Se  acordă reduceri importante pentru înscrierile în grup (de minimum 10 participanţi).  
Canguraşul Explorator propune elevilor să rezolve în 50 de minute un test-grilă format din întrebări cu 5 variante de răspuns, dintre care doar una este corectă. Testul,adaptat fiecărei clase, conţine subiecte studiate la disciplinele: matematică şi explorarea mediului, educaţie civică, comunicare, arte vizuale şi abilităţi practice. Elevii din clasa a II-a vor primi 24 de întrebări, iar cei din clasele a III-a şi a IV-a, câte 30 de întrebări.
Canguraşul Exploratorse desfăşoară în limba română sau în limba maghiară.

Citit 736 ori

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Rezultate concursuri

Atentie!
Activati Pop-Up Windows