Noutati la Cangurul Lingvist Franceza-Germana, clasele III-XII!

Esti pasionat de studiul limbilor franceza sau germana? Vrei sa iti testezi competentele lingvistice? Atunci vino si inscrie-te pana in data de 15 martie 2017 la Cangurul Lingvist Franceza – Germana! Participa la cel mai interesant test de limba, cultura si civilizatie din tara care ofera castigatorilor cele mai atractive premii! Testare va avea loc sambata, 1 aprilie 2017. Hai, intra si tu in gasca cangurasilor!
Cangurul Lingvist Franceza - Germana este un proiect educational organizat de Institutul pentru Dezvoltarea Evaluarii in Educatie si Editura Sigma, in parteneriat cu Ambasada Frantei, Ambasada Elvetiei, Ambasada Canadei, Delegatia Wallonie-Bruxelles, Institutul Francez din Romania, Organizatia Internationala a Francofoniei.


Noutatea din acest an este ca atat la Franceza, cat si la Germana, sunt propuse 5 niveluri de competente. Fiecare nivel are o denumire specifica in functie de gradul de dificultate a itemilor (pre A1, A1, A2, B1, B2). Elevul, indiferent de clasa, poate sa aleaga nivelul la care considera ca va obtine cel mai bun punctaj.
Pentru detalii, va recomandam sa cititi cu atentie pe site, in pagina Cangurul Lingvist, Regulamentul de desfasuare a concursului atat pentru Franceza, cat si pentru Germana. Timpul de lucru efectiv este de 60 de minute.
Elevii se pot inscrie in scoala, la responsabilul cu desfasurarea proiectului, online pe www.cangurul.ro  sau direct la organizatori. Cartea cu testele propuse si foaia de raspuns costa 25 de lei. Se acorda reduceri importante pentru inscrierile in grup (de minimum 10 participanti).

Citit 4071 ori

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează