O singura proba de baraj pentru toate Proiectele Educationale Cangurul

Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării în Educaţie şi Editura Sigma au decis organizarea în data de 13 mai 2017 a unei singure probe de baraj pentru Proiectele Educaţionale Cangurul. De asemenea, la aceeaşi dată se va desfăşura şi faza a doua a proiectelor Cangurul Lingvist Engleză şi Cangurul Lingvist Germană.


La această etapă, vor participa numai elevii selectaţi de comisiile de validare a rezultatelor pe baza punctajelor obţinute la etapa de masă pentru următoarele concursuri: Poveştile Cangurului clasele V-XII, Cangurul Lingvist Engleză, Cangurul Lingvist Franceză-Germană şi Proiectul Internaţional de Matematică Aplicată Cangurul clasele IV-XII. Informaţiile cu privire la selecţia elevilor pentru proba de baraj se găsesc în regulamentul de desfăşurare a fiecărui proiect atât pe site-ul www.cangurul.ro, cât şi în cartea cu teste.  Listele cu participanţii la această etapă vor fi afişate pe prima pagină a site-ului www.cangurul.ro şi vor fi anunţate şi pe paginile de Facebook Proiectele Educaţionale Cangurul şi Comunitatea Cangurul.
Pe baza rezultatelor obţinute la această etapă, vor fi desemnaţi câştigătorii la nivel naţional pentru acest an şcolar. Aceştia vor fi premiaţi cu locuri în excursiile din Europa şi Tabăra Internaţională Cangurul din România, organizate de IDEE şi Editura Sigma.

Citit 4184 ori

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează