Joi, 09 Februarie 2017 00:00

O singura proba de baraj pentru toate Proiectele Educationale Cangurul

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării în Educaţie şi Editura Sigma au decis organizarea în data de 13 mai 2017 a unei singure probe de baraj pentru Proiectele Educaţionale Cangurul. De asemenea, la aceeaşi dată se va desfăşura şi faza a doua a proiectelor Cangurul Lingvist Engleză şi Cangurul Lingvist Germană.


La această etapă, vor participa numai elevii selectaţi de comisiile de validare a rezultatelor pe baza punctajelor obţinute la etapa de masă pentru următoarele concursuri: Poveştile Cangurului clasele V-XII, Cangurul Lingvist Engleză, Cangurul Lingvist Franceză-Germană şi Proiectul Internaţional de Matematică Aplicată Cangurul clasele IV-XII. Informaţiile cu privire la selecţia elevilor pentru proba de baraj se găsesc în regulamentul de desfăşurare a fiecărui proiect atât pe site-ul www.cangurul.ro, cât şi în cartea cu teste.  Listele cu participanţii la această etapă vor fi afişate pe prima pagină a site-ului www.cangurul.ro şi vor fi anunţate şi pe paginile de Facebook Proiectele Educaţionale Cangurul şi Comunitatea Cangurul.
Pe baza rezultatelor obţinute la această etapă, vor fi desemnaţi câştigătorii la nivel naţional pentru acest an şcolar. Aceştia vor fi premiaţi cu locuri în excursiile din Europa şi Tabăra Internaţională Cangurul din România, organizate de IDEE şi Editura Sigma.

Citit 4831 ori Ultima modificare Joi, 09 Februarie 2017 14:25

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Rezultate concursuri

Atentie!
Activati Pop-Up Windows

Abonare Newsletter

ambasadacanadei   ambasadaelvetiei2   ambasadafrantei   logowalonie   logofrancophonie   

univbucuresti   univpetrolploiesti   logouaB   logoubabacau   logoplanetajunior   logoscoala 

logoacademiaistetilor   logocantemir   logofiladelfia   logokarate   logoafternicole   logowurbrand

logochristiana   logocandid   logocopacverde   logostrumfi   logosoalasfintilormartiri  

logoroportal   logoedunews  logoedumanager  logoclujenicom  logobucuresteni

logooradeniro  logotimisoreni   logoromanialibera