Vineri, 28 Octombrie 2016 00:00

Pana in 7 noiembrie se mai pot face inscrieri la Povestile Cangurului clasele II-XII

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Pana in 7 noiembrie se mai pot face inscrieri la Povestile Cangurului clasele II-XII
    
Ca urmare a cererilor venite din partea elevilor şi a părinţilor, s-a prelungit perioada de înscriere la proiectul educaţional Poveştile Cangurului până în data de 7 noiembrie 2016. Proiectul este organizat de Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării în Educaţie şi Editura Sigma în parteneriat cu Muzeul Naţional al Literaturii Române. Testarea va avea loc sâmbătă, 19 noiembrie 2016.

Elevii se pot înscrie în şcoală, la responsabilul cu desfăşurarea proiectului,  sau direct la organizatori. În funcţie de numărul total de elevi înscrişi într-o localitate, vom pune la dispoziţia elevilor centre de testare. Lista cu centrele de testare va fi permanent reactualizată şi o puteţi consulta pe site-ul www.cangurul.ro .
Cartea cu testele propuse şi foaia de răspuns costă 25 de lei. Se acordă reduceri importante pentru înscrierile în grup (de minimum 10 participanţi).  
Elevii din clasele II - IV vor primi ca premiu de participare o carte cadou. La clasele V – XII, o comisie de validare a rezultatelor va desemna participanţii la proba de baraj. Premiile se vor acorda pe baza rezultatelor obţinute la această probă. Câştigătorii vor fi premiaţi cu locuri în excursii în Europa şi în Tabăra Internaţională Cangurul din România.
Detalii suplimentare puteţi obţine la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., la numerele de telefon 0212434035 şi 0212434036 sau pe site-ul www.cangurul.ro.

 

Citit 1207 ori Ultima modificare Vineri, 28 Octombrie 2016 11:28

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Rezultate concursuri

Atentie!
Activati Pop-Up Windows

Abonare Newsletter

ambasadacanadei   ambasadaelvetiei2   ambasadafrantei   logowalonie   logofrancophonie   

univbucuresti   univpetrolploiesti   logouaB   logoubabacau   logoplanetajunior   logoscoala 

logoacademiaistetilor   logocantemir   logofiladelfia   logokarate   logoafternicole   logowurbrand

logochristiana   logocandid   logocopacverde   logostrumfi

logoroportal   logoedunews  logoedumanager  logoclujenicom  logobucuresteni

logooradeniro  logotimisoreni   logoromanialibera