START ÎNSCRIERI! Canguraşul Matematician clasa pregătitoare şi clasele I – III

În perioada 7 noiembrie 2016 - 13 ianuarie 2017, elevii din clasa pregătitoare şi clasele I-III sunt invitaţi să se înscrie la proiectul educaţional Canguraşul Matematician, organizat de Asociaţia Internaţională Kangourou Sans Frontière, Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării în Educaţie şi Editura Sigma. Testarea va avea loc sâmbătă, 28 ianuarie 2017.

Elevii se pot înscrie în şcoală, la responsabilul cu desfăşurarea proiectului, online pe www.cangurul.ro  sau direct la organizatori. Cartea cu testele propuse şi foaia de răspuns costă 25 de lei. Se acordă reduceri importante pentru înscrierile în grup (de minimum 10 participanţi).  
La Canguraşul Matematician, elevii din clasa pregătitoare vor primi un test sub forma unor puzzele-uri cu 18 abţibilduri. Participanţii din clasele I, a II-a şi a III-a vor primi câte un test format din 24 de probleme. Testarea se desfăşoară în limba română şi, în funcţie de solicitări, în limbile maghiară şi germană. Timpul efectiv de lucru este de 60 de minute.

Citit 822 ori

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Rezultate concursuri

Atentie!
Activati Pop-Up Windows