Start la vizualizare punctaje la Povestile Cangurului, clasele II-XII!

Astăzi s-au afişat punctajele obţinute de elevi la Poveştile Cangurului, clasele II-XII, desfăşurat în data de 19 noiembrie 2016. Acestea pot fi vizualizate pe site-ul www.cangurul.ro, în secţiunea Rezultate concursuri.
Pe acelaşi site, în secţiunea  Afişare Rezultate, puteţi accesa foaia de răspuns a elevului, analiza lucrării acestuia şi punctajul obţinut la fiecare item.

Punctajele obţinute de participanţi, cărţile premiu, precum şi diplomele şi adeverinţele responsabililor vor fi expediate în şcoli, sub formă de colet. Toţi elevii din clasele II – IV vor primi ca premiu de participare o carte cadou. De asemenea, elevii cu cele mai bune punctaje la clasele V-XII vor primi ca premiu o carte.
Menţionăm că diploma de participare a fiecărui elev a fost ataşată cărţii cu teste. Aceste diplome pot fi completate în şcoală de către responsabilul proiectului.
Pentru informaţii suplimentare ne puteţi contacta la numerele de telefon 0212434035, 0212434036 sau la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 968 ori

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează