Vino si participa la Povestile Cangurului!

Sâmbătă, 16 decembrie 2017, cei mai inspiraţi şi mai isteţi elevi  din clasele II- XII se vor întâlni la concursul Poveștile Cangurului.  Împreună vor descoperi noi opere literare, îşi vor testa viteza de citire şi de înţelegere a  unui text literar.  Câştigătorii vor fi răsplătiţi cu premii deosebite!


Participanţii se pot înscrie până în 29 noiembrie 2017. Înscrierile  se pot face  online pe site-ul www.cangurul.ro, la numerele de telefon 021.2434035, 021.2434036 sau la adresa de e-mail  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Cartea cu subiectele de concurs, foaia de răspuns şi analiza personalizată a testului costă 25 de lei. Se acordă reduceri importante pentru înscrierile în grup (de minimum 10 participanţi)!
La Poveştile Cangurului,  la clasele II-IV, testul constă într-o poveste însoţită de imagini sugestive care îi vor ajuta pe copii în rezolvarea subiectelor. La clasele V-XII, elevii vor avea de citit un text literar  şi vor trebui să răspundă la un set de întrebări, care le va testa cunoştinţele de vocabular, spiritul de observaţie şi perspicacitatea.
Recomandăm tuturor participanţilor citirea cu atenţie a Regulamentului, unde vor afla detalii suplimentare despre testare şi modul de organizare a acesteia.

Citit 2922 ori

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Rezultate concursuri

Atentie!
Activati Pop-Up Windows

Abonare Newsletter

ambasadacanadei   ambasadaelvetiei2   ambasadafrantei   logowalonie   logofrancophonie   

univbucuresti   univpetrolploiesti   logouaB   logoplanetajunior   logoscoala   logoacademiaistetilor

logocantemir   logofiladelfia   logokarate   logoafternicole   logowurbrand   logochristiana

logocandid   logocopacverde

 

logoroportal   logoedunews  logoedumanager  logoclujenicom  logobucuresteni

logooradeniro  logotimisoreni   logoromanialibera